Ismerje meg cégünket

Cégünk 2003 januárjában családi vállalkozásként használt robogók forgalmazásával, alkatrészek és kiegészítő felszerelések értékesítésével kezdte meg tevékenységét, egy kis boltban a város szívében.

 

Egyre szélesebb vásárlói réteg kiszolgálása érdekében  a kismotorokat felváltották a nagy köbcentis használt sport, túra, cross, enduró és chopper motorok.

 

 

Két év múlva a vállalkozás új értékesítő kollegával bővült. Fiatalos, lendületes munkával egy újabb egy év alatt kinőttük a kis üzletet és a jelenlegi telephelyre költöztünk.

Az épületben lehetőségünk nyílott szervizszolgáltatás bevezetésére.

2010-es évtől újra profilunkba kerültek az 50 köbcentis új robogók, Kymco, Rieju és Tauris kiemelkedő minőségű és európai szervizháttérrel támogatott termékeit  kezdtük forgalmazni.

 

 

Jelenleg megközelítőleg 70 db használt nagy motorral, 40 db új robogóvall és teljes körű szervizszolgáltatássall várjuk ügyfeleinket! A helyszínen hitelt és biztosítást is módunkban áll megkötni, valamint vállaljuk a műszaki, eredetiség vizsga és átírás lebonyolítását, ezzel is kedvezve új és régi vevőinknek. 


Bejelentkezés / Regisztráció

Facebook - Like now!

Akciófigyelő

Add meg az e-mail címed, hogy mindig értesülhess a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!
E-mail cím:

Utoljára feltöltött motorok

Triumph
TIGER 900 GT ABS!

4 999 999 Ft

Kawasaki
ER 6 N M.o.i-Rendszámos!

1 399 999 Ft

Honda
NC 750 X ABS! 3doboz!

2 799 999 Ft

A nap képei

A Motorcenter

A nap videói

Motocross

Hayabusa

Gyorsulás rendőrnek beintéssel

Friss fórum hozzászólások