Ismerje meg cégünket

Cégünk 2003 januárjában családi vállalkozásként használt robogók forgalmazásával, alkatrészek és kiegészítő felszerelések értékesítésével kezdte meg tevékenységét, egy kis boltban a város szívében.

 

Egyre szélesebb vásárlói réteg kiszolgálása érdekében  a kismotorokat felváltották a nagy köbcentis használt sport, túra, cross, enduró és chopper motorok.

 

 

Két év múlva a vállalkozás új értékesítő kollegával bővült. Fiatalos, lendületes munkával egy újabb egy év alatt kinőttük a kis üzletet és a jelenlegi telephelyre költöztünk.

Az épületben lehetőségünk nyílott szervizszolgáltatás bevezetésére.

2010-es évtől újra profilunkba kerültek az 50 köbcentis új robogók, Kymco, Rieju és Tauris kiemelkedő minőségű és európai szervizháttérrel támogatott termékeit  kezdtük forgalmazni.

 

 

Jelenleg megközelítőleg 70 db használt nagy motorral, 40 db új robogóvall és teljes körű szervizszolgáltatássall várjuk ügyfeleinket! A helyszínen hitelt és biztosítást is módunkban áll megkötni, valamint vállaljuk a műszaki, eredetiség vizsga és átírás lebonyolítását, ezzel is kedvezve új és régi vevőinknek. 


Bejelentkezés / Regisztráció

Facebook - Like now!

Akciófigyelő

Add meg az e-mail címed, hogy mindig értesülhess a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!
E-mail cím:

Utoljára feltöltött motorok

Yamaha
XT 660 R A2-vel vezethető!

1 199 000 Ft

Yamaha
MT-07 Tracer ABS!

1 969 000 Ft

Suzuki
AN 400 Burgman A2-vel vezethető! Legújabb modell ABS

1 649 000 Ft

A nap képei

A Motorcenter

A nap videói

Motocross

Hayabusa

Gyorsulás rendőrnek beintéssel

Friss fórum hozzászólások