Felvásárlás

Tisztelt Felhasználó!

Kérem, figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

Cégünk foglakozik azonnali, készpénzes felvásárlással, rögtön a kezébe adjuk a pénzt, ha előnyös üzletet tudunk kötni, viszont pár dolgot ehhez érdemes tudni.

Sajnos idős motorokat nem áll módunkban felvásárolni, ugyanis az öreg motorok is viszonylag értékállóak, azonban az eladásuk rendkívül nehéz, mivel aránylag kicsi árbeli különbséggel, klasszisokkal jobb évjáratot lehet kapni! Pl: egy 1999-es (Naked bike) 600-as piaci ára most is 400.000 Ft-tól 750.000 Ft-ig terjed, viszont egy 2005-ös modellt már 650.000 Ft-tól 800.000Ft-ig meg lehet vásárolni! Itt annyira kicsi az áruk közti különbség, hogy nem éri meg az időset választani. Mellesleg a koros motor hitelképtelen! Ezért főképp 2002 utáni motor érdekel bennünket. Az ennél fiatalabbat klasszisokkal jobb árban kell vennünk, mint a piaci ára, különben mi sem tudjuk értékesíteni!

A mai nehéz gazdasági helyzetben rengeteg motor vált eladóvá, családi, anyagi okok, vagy kihasználatlanság miatt. A túlkínálat okán mi is csak a legjobb árban lévő motorokat tudjuk felvásárolni! Piaci áron és picivel az alatt sajnos NEM!

Kétféle szemlélet létezik ma Magyarországon: a vevői és az eladói! Ha az ember el szeretne adni, nyilván minél többet szeretne kapni a szeretett motorjáért. Viszont ha venni szeretne akkor kivár, nézelődik és a legjobb árban lévőt választja. Mi a vevőink érdekét tartjuk szem előtt ezért mi is csak alkalmi áron tudunk felvásárolni. Itt mindig a piacon lévő legjobb ajánlathoz képest adunk mi is ajánlatot, hogy majd a mi vevőnk is elégedett legyen a nálunk vásárolt motorral.

Sajnos a kis hengerűrtartalmú motorok ára igen alacsony, így ott nagy csodát nem tudunk tenni, maximum a fiatalabbak jöhetnek szóba, 2004-től. Robogót sajnos NEM vásárolunk fel, csak 50ccm felett.

Ezért akkor kérjék az ajánlatunkat, ha valóban el szeretnék adni a motorjukat nem csak árulgatni szeretnék. 

Elsősorban Japán motorok 500-800 ccm-ig, 2004-2010- évjáratig érdekelnek bennünket, de természetesen meghallgatunk minden ajánlatot. Ép, motorhibás,  makulátlan, külföldi- és magyar rendszámos (hitellel  terhelt) motor is CSAKIS RENDEZETT PAPÍROKKAL. KÉSZPÉNZBEN FIZETÜNK AZONNAL, de kérem csak alkalmi ajánlatokkal keressenek. Amennyiért ön sem gondolkodna, ha ön lenne a vevő helyében!

 

Az "Egyéb opciók, leírások-ban" mindenképpen szerepeljen a kilométer és az okmányok jellege (Magyarországi vagy külföldi).

Fénykép csatolása nélkül, sajnos nem tudunk árajánlatot adni!

Ha hirdeti a motorját, a hirdetési link bemásolása a legegyszerűbb megoldás!

Kérem, csak abban az esetben küldje el az ajánlatkérését, ha sürgős az eladás, illetve valóban el szeretné adni a járgányát. és elfogadta, hogy mélyen piaci ár alatt tudunk csak adni érte!!! Mivel a motoros szezon végével (augusztus közepétől) tömegével érkeznek az eladásra felkínált járművek (napi 30-50db) , így valóban, csak a rendkívül alkalmi áras motorokat tudjuk felvásárolni, kérem ennek tudatában adja meg az irányárat!

Az Ön személyes adatai

irányítószám, település, közterület, házszám

Ajánlat kérés

Bejelentkezés / Regisztráció

Facebook - Like now!

Akciófigyelő

Add meg az e-mail címed, hogy mindig értesülhess a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!
E-mail cím:

Utoljára feltöltött motorok

Triumph
THRUXTON R ABS 14Ekm! Nagyon szép!

3 799 999 Ft

Kawasaki
VERSYS 1000 ABS K.T.R.C. AKRAPOVIC 3 Doboz!

2 499 999 Ft

BMW
F 800 ST ABS AKRAPOVIC!

1 349 999 Ft

A nap képei

A Motorcenter

A nap videói

Motocross

Hayabusa

Gyorsulás rendőrnek beintéssel

Friss fórum hozzászólások