Hírek

Világbajnok. Semmit nem bánt meg

Négyéves lehettem, amikor apám először vitt be a selyemgyárba. Mindenkinek saját munkapadja volt. Az övé felett egy kiragasztott plakát díszelgett, rajta motorossal. Kérdeztem, ez meg ki? Mire ő: Freddie Spencer, a világ egyik legjobb versenyzője. Akkor nem sokat mondott a név, de 24 évvel később a sors úgy hozta, hogy együtt, közös áhítattal utaztam apámmal Trevisóba, h...
0 hozzászólás | Részletek » 

201 lóerővel az autópálya királya?

Hát ezért volt a felhajtás: végre itt az első kép a hamarosan érkező, felfrissített ZZR1400-ról. A Kawasaki túrasport motorjának fotója az észak-amerikai értékesítői találkozóról szivárgott ki – valaki szemfülesen lekattintotta a projektor által kivetített képet.
0 hozzászólás | Részletek » 

Megrázóan drága, de rossz nem lehet

Drágán még a szart is el lehet adni. A Lito Sora esetében a borsos árcédula igaz, de a minőség korántsem tűnik rossznak – lehet, hogy a kanadai cég adna is valamit a pénzünkért?
0 hozzászólás | Részletek » 

BMW Sertão: ez hiányzott!

Visszatért az F 650 GS Dakar szellemisége: az új egyhengeres G650 Sertão képében sportos hangulat költözött a BMW GS család fészkébe. Bár már az alap is meggyőző a szálkás terepmotor-alakjával, a friss kiadás még nála is kalandra termettebb.
0 hozzászólás | Részletek » 

Izgalmak Le Mansban

A nagy múltú Le Mans-i futam idén is rajongók ezreit hozta lázba. Sokan a tizenhétszeres győztes Motul Suzuki Endurance Racing Team (SERT) újabb aranyért zarándokoltak ki a pályára, de a végeredmény sok izgalmat követően másként alakult.
0 hozzászólás | Részletek » 

Bejelentkezés / Regisztráció

Facebook - Like now!

Akciófigyelő

Add meg az e-mail címed, hogy mindig értesülhess a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!
E-mail cím:

Utoljára feltöltött motorok

Suzuki
SV 650 S

699 999 Ft

Yamaha
YP 400 Majesty

619 999 Ft

Yamaha
XJ6N

1 199 999 Ft

A nap képei

A Motorcenter

A nap videói

Motocross

Hayabusa

Gyorsulás rendőrnek beintéssel

Friss fórum hozzászólások