Hitelek

Cégünk 2006-tól foglalkozik a gépjárművek hitelezésével. Az évek folyamán jó kapcsolatot építettünk ki, így ügyfeleink gyors és rugalmas a számukra legkedvezőbb  feltételekkel tudunk részletfizetést biztosítani!

Hiteligényléshez szükséges dokumentumok, tájékoztató:                                                                                        

1. Személyes okmányok: személyigazolvány, lakcímkártya, adókártya.(érvényes érvényességi idővel)

2. Munkáltatói igazolás az általunk kiadott formanyomtatvány kitöltésével. Melyet e-mailben vagy faxon előre el tudunk küldeni! A munkáltatói igazolásra nincsen szükség ha a fizetést saját bankszámlára utalják, abban az esetben elég az utolsó 2 havi teljes bankszámlakivonat az utalt jövedelemről.

3. Gépjármű jogosítvány, a hitelezni kívánt gépjárműnek megfelelő besorolással. Amennyiben az adott kategória csak most van folyamatban, úgy a kresz vizsga utáni kemény kártyás tanfolyam igazolást is elfogadják!

4. Közüzemi számla (víz, villany, telefon, gáz) bármelyik lehet. Ebből az utolsó havi, a bejelentett lakcímre kell hogy szóljon és meg kell lennie a számlalevélnek és a befizetett csekknek is!

5. 30% önerő. Természetesen lehet ennél többet is befizetni!

6. 200.000.-Ft a minimálisan felvehető összeg, ennél kevesebbet a bank nem helyez ki!

7.  12 hónap a minimális futamidő. Gépjármú korától függ a maximum. Általában 72 hó, de előfordul a 84 hónap is! Az ügyfél ezen időszak között  bármilyen hosszúságút választhat! Nem muszáj kerek évnek lennie. Lehet az akár 33 hónap is!

A hitelbírálat a bekért dokumentumok beadása után 24 órán belül megtörténik.

Hitelbírálat, még nem jár vételi kötelezettséggel.

 

Általános bevált gyakorlat:

Rengeteg vidéki ügyfél érdeklődik hitel iránt, akik nem szeretnének többször több száz kilómétereket utazni a hitel miatt több alkalommal is! Ezért a következőeket szoktuk javasolni!

Emailben küldünk egy munkáltatói igazolást, amit kitöltve jól láthatóan scannelve visszajuttatnak részünkre a fent leírt dokumentumokkal együtt (szem.ig. lakcím, adó kártyák, jogosítvány és közüzemi számla).

Telefonon egyeztetve a részletekről (futamidő, törlesztő stb) beadjuk a banknak a hitelkérelmet!

A sikeres elbírálás után érdemes a motorkerékpárt eljönni megtekinteni! És amennyiben megfelel a motorkerékpár a hitelszerződést, csak ezek után írjuk alá! Így ez idáig semmilyen vételi kötelezetség nincsen a vevővel szemben!

Viszont ezen napon mindenképpen a reggeli órákban kell érkezni (9 óra), mert a hitelhez a bank kiköti a mi szerepünket az átírásban a különböző opciós jogok bejegyzése miatt!

Természetesen az átírás díját a vevő fizeti, de mi intézünk ezzel kapcsolatosan mindent!

A reggeli órákra azért van szükség, mert a motor megtekintése után a motornak el kell készíteni az összes papírját. Számlázni, Adásvételik, Hitelszerződések, Biztosításkötés amit itt helyben egy Alkusz cégen keresztül meg tudunk kötni, így az ügyfél több biztosító közül tudja a számára legkedvezőbbet kiválasztani!

Ezek után visszük a MKP.-t eredetvizsgálatra, ha szükséges műszaki vizsgára, és ha mind ezzel megvagyunk, akkor mehetünk az okmányirodába a névre írást elvégezni! Ezek hosszú órák és ha valamelyik országos rendszer véletlenül leáll (eredetvizsgálat, műszaki vizsgálat, de volt már hogy az okmányiroda rendszere is órákig állt) Akkor kicsúszhatunk az ügyfélfogadási időből. A nyitásra történő érkezéssel mindez elkerülhető és kora délután akár a saját "lábán" lehet elgutulni a motorkerékpáral!

Okmányirodai ügyintézés: hétfőtől - csütörtökig működik az átírás teljes munkaidőben 8-15-ig! Pénteken 8-10-ig, de a rövid nyitva tartás miatt nem garantált a sorra kerülés! Aki ennek ellenére csak a pénteki napon tud időt szakítani, annak megpróbáljuk megoldani az átírását vidéken (Szekszárd megyeszékhelyen az esti órákig nyitva van az okmányhivatal). természetesen ez plusz költséget von magával.

Az átírás végeztével a névre írt forgalmival lehet elmotorozni!

Bejelentkezés / Regisztráció

Facebook - Like now!

Akciófigyelő

Add meg az e-mail címed, hogy mindig értesülhess a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!
E-mail cím:

Utoljára feltöltött motorok

Triumph
TIGER 900 GT ABS!

4 999 999 Ft

Kawasaki
ER 6 N M.o.i-Rendszámos!

1 399 999 Ft

Honda
NC 750 X ABS! 3doboz!

2 799 999 Ft

A nap képei

A Motorcenter

A nap videói

Motocross

Hayabusa

Gyorsulás rendőrnek beintéssel

Friss fórum hozzászólások