Megrázóan drága, de rossz nem lehet

Drágán még a szart is el lehet adni. A Lito Sora esetében a borsos árcédula igaz, de a minőség korántsem tűnik rossznak – lehet, hogy a kanadai cég adna is valamit a pénzünkért?

 

beauty54

A Lito elektromotorokat és speciális elektromos rendszereket építő cég. Számos ipari tapasztalattal a hátuk mögött belevágtak a motorkerékpár-gyártásba: Sora nevű modelljük amellett, hogy jól néz ki, tisztességes paraméterekkel is rendelkezik.

Egy töltéssel átlagosan 300 km tehető meg, amellyel az elektromosok között nekifutásból vitték el az aranyérmet – ilyen hosszú távon használható motort jelenleg csak ők kínálnak. A végsebesség sem rossz, hisz a 193 km/h több, mint elég a túlterhelt közutakon.

Hogy Lito Sora senkit ne hagyjon ott az út szélén, biztonsági programot építettek belé. Ha a motoros megadja, hány kilométert szeretne motorozni, a szoftver beosztja a gép erejét – biztos, hogy a 150 kilométerrel odébb leszervezett randi nem marad el, mert négy kilométerrel a cél előtt leszívódik az akkumulátorcsomag a sok nyélgáztól.

Az alumínium és karbon keverékéből kialakított vázba a sok elektronika mellé már könnyedén befért a műfajban szinte kötelező GPS – ezt igény szerint izgalmas funkciókkal lehet kibővíteni: ha kell, sms-t vagy emailt küld a töltés befejeztekor.

A CVT váltóval szerelt Lito Sora formája dögös, paraméterei szintén meggyőzőek. Azonban aki rágerjedne, kezdje el élére rakni a kétszázasokat: a kanadai csemegéért 9,3 millió forintot kérnek.

« Összes hír

Hozzászólások

Új hozzászólás írása

Kérjük jelentkezzen be, vagy ha nem rendelkezik hozzáféréssel regisztrálja magát!

Bejelentkezés / Regisztráció

Facebook - Like now!

Akciófigyelő

Add meg az e-mail címed, hogy mindig értesülhess a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!
E-mail cím:

Utoljára feltöltött motorok

Honda
NC 750 X ABS! 3doboz!

2 899 999 Ft

Honda
CTX 700 ND ABS DCT 2 doboz! A2 kat. Vezethető!

2 499 999 Ft

Suzuki
AN 400 BURGMAN 1 Doboz!

799 999 Ft

A nap képei

A Motorcenter

A nap videói

Motocross

Hayabusa

Gyorsulás rendőrnek beintéssel

Friss fórum hozzászólások