Gyári technikával a VB-n

Gyári technikával a VB-n

Gyári technikával a VB-n

A 2012-es idényben hat VB-győzelmet besöprő PTR alakulat a Team Toth csapattal együttműködve vág neki az idei szezonnak. Tóth Imre csapatfőnök bizakodóan nyilatkozott a hamarosan induló versenyévadról:

"Ahogy tavaly, úgy 2013-ban is ott lesz a Team Toth a Világbajnoki mezőnyben, természetesen továbbra is a Supersport 600 kategóriában versenyzünk majd, Hondával. Némileg változtattunk az istálló szerkezetén, hiszen Tóth Imi mellet a fiatal dán tehetség, Alex Schacht erősíti majd a csapatot. Alex összesített negyedikként zárta a tavalyi 600-as Stock VB-t, mely a második teljes szezonja volt ebben a kategóriában.

team toth
Tóth Imi mellett a dán Alex Schacht erősíti majd a magyar csapatot a 2013-as szezonban


Jelenleg gőzerővel dolgozunk azon, hogy minden összeálljon a szezonkezdésre, mivel pontosan egy hónap múlva már indulnunk kell Ausztráliába - február közepén megkezdődik a várva várt szezon! Nagyon bízom benne, hogy a 13-as szám – a hiedelmekkel ellentétben – szerencsét hoz majd nekünk, és kevesebb technikai problémánk lesz, mint 2012-ben!"
A Toth PTR Honda hivatalos nevezésével immár háromtagúra hízott a "magyar különítmény" a világbajnokság mezőnyében, hiszen Tóth Imi mellett Németh Balázs és Talmácsi Gábor ott lesz a Phillip Island-i idénnyitón a 27 tagot számláló rajtrácson.

« Összes hír

Hozzászólások

Új hozzászólás írása

Kérjük jelentkezzen be, vagy ha nem rendelkezik hozzáféréssel regisztrálja magát!

Bejelentkezés / Regisztráció

Facebook - Like now!

Akciófigyelő

Add meg az e-mail címed, hogy mindig értesülhess a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!
E-mail cím:

Utoljára feltöltött motorok

Triumph
TIGER 900 GT ABS!

4 999 999 Ft

Kawasaki
ER 6 N M.o.i-Rendszámos!

1 399 999 Ft

Honda
NC 750 X ABS! 3doboz!

2 799 999 Ft

A nap képei

A Motorcenter

A nap videói

Motocross

Hayabusa

Gyorsulás rendőrnek beintéssel

Friss fórum hozzászólások