Hírek

Lángok közül mentették meg a motorost

Lángoló autót emeltek meg tucatnyian az életüket kockáztatva az Egyesült Államokban, hogy kiszabadítsanak egy motorost, aki a kocsi alá szorult. A baleset Utah államban történt. Az autós egy parkolóból kihajtott a főúton haladó motoros elé, aki villámgyorsan az oldalára döntötte járművét, hogy fékezze becsapódása erejét, emiatt viszont a kocsi alá csúszott.
0 hozzászólás | Részletek » 

Megsérült a magyar bajnok

Szombaton, a szlovák country cross bajnokság futamán egy ugrásból érkezve egy kiálló fának ütközött és megsérült a Hell Racing Team motorversenyzője, Németh Kornél. Az OKR Racing párkányi csapatának színeiben induló Kornél vállán a hatalmas ütközés következtében izombevérzés alakult ki, sőt, a lapockája hátsó nyúlványából letört egy kis csontdarab. Az egy ...
0 hozzászólás | Részletek » 

A legkisebb BMW a legszebb?

A korábbi álcázott modellek után itt a vidám színű elektromos BMW robogó. A németek ígérete szerint az eScooter tanulmány véglegesítendő változata tényleg alkalmas lesz arra, hogy egy hatszázas benzines teljesítményét hozza a praktikus és olcsó üzemeltetésű elektromos hajtás mellett.
0 hozzászólás | Részletek » 

Játék!

Regisztrálj és nyerj!
0 hozzászólás | Részletek » 

Versenyfestés = mentális lóerők

Jövő héten Yamaha csemegék érkeznek: a rajongók már spórolhatnak, ha speciális, versenyfestéssel díszített modellekre vágynak. Az ünneplésre a cég 50 éves Grand Prix részvétele ad okot – a piros-fehér színű motorok már évtizedek óta ott sorakoznak a világversenyek rajtrácsán.
0 hozzászólás | Részletek » 

Bejelentkezés / Regisztráció

Facebook - Like now!

Akciófigyelő

Add meg az e-mail címed, hogy mindig értesülhess a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!
E-mail cím:

Utoljára feltöltött motorok

Honda
NC 750 X ABS! 3doboz!

2 899 999 Ft

Honda
CTX 700 ND ABS DCT 2 doboz! A2 kat. Vezethető!

2 499 999 Ft

Suzuki
AN 400 BURGMAN 1 Doboz!

799 999 Ft

A nap képei

A Motorcenter

A nap videói

Motocross

Hayabusa

Gyorsulás rendőrnek beintéssel

Friss fórum hozzászólások