Hírek

Gazdag vagy? Nagyon gazdag?

Sokan, sokszor ígérik, hogy elkészítik álmaink motorját. A legnagyobb márkák helyett ezúttal a zseniális olasz NCR-nek sikerült a varázslat. Legújabb fétistárgyaik, az M4 és az M4 One Shot műszakilag és esztétikailag is csodálatos alkotások - ha akarjuk naked bike, ha akarjuk pályagép.
0 hozzászólás | Részletek » 

A lóerő most másodlagos

A nagy lóerőlicit árnyékában csendben megújult a közkedvelt középkategóriás Kawasaki is: nincs hivalkodás, a hangsúly a használhatóságon van. Új váz és lengővilla, áthangolt motor és módosított üléshelyzet – az ER6f a mértéktartó, kellemes gépet kereső motorosok kedvence lehet.
0 hozzászólás | Részletek » 

Hé, férfiak, remeg már a térdetek?

A kémfotókat ismerjük, de a hivatalos sajtóképeket még nem mutatta meg a Ducati. A külső viszont ez esetben másodlagos, hisz a nagy titkot már felfedték: az 1199 Panigale részletei sokkolóan gyönyörűek.
0 hozzászólás | Részletek » 

Itt a Hayabusa gyilkosa?

A reggeli kiszivárogtatás után megérkeztek a 201 lóerős ZZR1400 hivatalos fotói. A zöld szín dögös, a forma pedig megosztó – ezt megszoktuk a Kawasakitól. Pontos adatokat még mindig nem dobtak be, ellenben máris itt a hadüzenettel felérő gyorsulós videó, amelyben elkeni a mostani gyorsulós rekorder, a Suzuki Hayabusa száját.
0 hozzászólás | Részletek » 

Olasz szépség kéjenc nagyfiúknak

A Corsa Corta szép szó, ha beszerelik úgy jó: az MV Agusta csodálatos négyhengerese mostantól az F4R legújabb változatát is hajtja. A 2012-es sportmodell a csúcs RR-t egészíti ki, átvéve annak több elemét, de egy kicsit olcsóbb áron keresve új gazdákat.
0 hozzászólás | Részletek » 
» 21... 8 7 6 5 4 3 2 1 «

Bejelentkezés / Regisztráció

Facebook - Like now!

Akciófigyelő

Add meg az e-mail címed, hogy mindig értesülhess a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!
E-mail cím:

Utoljára feltöltött motorok

Honda
NC 750 X ABS! 3doboz!

2 799 999 Ft

Honda
CTX 700 ND ABS DCT 2 doboz! A2 kat. Vezethető!

2 499 999 Ft

Suzuki
AN 400 BURGMAN 1 Doboz!

799 999 Ft

A nap képei

A Motorcenter

A nap videói

Motocross

Hayabusa

Gyorsulás rendőrnek beintéssel

Friss fórum hozzászólások