Hírek

Piacra dobják a világbajnok motorját

Toni Bou a teremben és szabadtéren rendezett versenysorozatok közönségkedvenceként, összesen tízszer lett világbajnok 2007 és 2011 között. Hogy sokan mégsem ismerik őt, az nem a triálsport történetének második legeredményesebb sztárján múlik, inkább a szomorú tényen, hogy a remek sportágról itthon méltatlanul kevés szó esik.
0 hozzászólás | Részletek » 

A bohócok a rendőrnél is jobbak

Venezuela autósainak, motorosainak, gyalogosainak nem erősségük a szabályok betartása. Megy mindenki, ahogy gondolja: bár autóból kevés jár a járdán, motorból annál több, a gyalogosok viszont az úttesten halálszlalomoznak, ahelyett, hogy elmennének a legközelebbi gyalogátkelőig – igaz, az sem életbiztosítás.
0 hozzászólás | Részletek » 

Gazdag vagy? Nagyon gazdag?

Sokan, sokszor ígérik, hogy elkészítik álmaink motorját. A legnagyobb márkák helyett ezúttal a zseniális olasz NCR-nek sikerült a varázslat. Legújabb fétistárgyaik, az M4 és az M4 One Shot műszakilag és esztétikailag is csodálatos alkotások - ha akarjuk naked bike, ha akarjuk pályagép.
0 hozzászólás | Részletek » 

A lóerő most másodlagos

A nagy lóerőlicit árnyékában csendben megújult a közkedvelt középkategóriás Kawasaki is: nincs hivalkodás, a hangsúly a használhatóságon van. Új váz és lengővilla, áthangolt motor és módosított üléshelyzet – az ER6f a mértéktartó, kellemes gépet kereső motorosok kedvence lehet.
0 hozzászólás | Részletek » 

Hé, férfiak, remeg már a térdetek?

A kémfotókat ismerjük, de a hivatalos sajtóképeket még nem mutatta meg a Ducati. A külső viszont ez esetben másodlagos, hisz a nagy titkot már felfedték: az 1199 Panigale részletei sokkolóan gyönyörűek.
0 hozzászólás | Részletek » 
» 21... 7 6 5 4 3 2 1 «

Bejelentkezés / Regisztráció

Facebook - Like now!

Akciófigyelő

Add meg az e-mail címed, hogy mindig értesülhess a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!
E-mail cím:

Utoljára feltöltött motorok

Suzuki
SV 650 N 35 KW A2 KAT!

1 649 000 Ft

Honda
CB 1000 RA ABS!!

2 199 000 Ft

Honda
CBR 600 RA ABS!!

2 699 000 Ft

A nap képei

A Motorcenter

A nap videói

Motocross

Hayabusa

Gyorsulás rendőrnek beintéssel

Friss fórum hozzászólások