Hírek

Ettől mindenki szerelembe esik

Néhány napja még azon bosszankodtunk, hogy az MV Agusta már megint egy beetető videóval kínálgatja új csodamotorra, az F3 675-re váró közönséget. Most mindent megbocsájtunk, mivel az apró olasz motorgyár már a jövő heti milánói EICMA motorkiállítás előtt bemutatta legszebb kincsét.
0 hozzászólás | Részletek » 

Interjú: Grillmayer Gábor

Az endurocross jelenlegi koronázott királya 2006-ban vonult vissza a motokrossztól. De valahogy azóta sem nyugszik, és minden évben legalább egy krossz versenyen elindul. Ráadásul rendre odapörköl a hazai motokrossz mezőnynek! Grillmayer Gáborral beszélgettünk visszatérésről, munkáról, filmekről, Királyválasztóról és természetesen motorkrosszról.
0 hozzászólás | Részletek » 

Amerikai pénz a magyar motorhoz

Huszonnyolc millió dolláros megállapodást kötött az elektromos motorkerékpárjairól ismert oregoni Brammo, a világ egyik legnagyobb szabadidős járműveket gyártó cégével, a Polarissal. A két vállalat sajtóközleményéből kiderül, céljuk, hogy a jövőben együtt fejlesszenek hajtási megoldásokat két- és négykerekű motorokhoz, illetve motoros szánokhoz. A Brammo közlem...
0 hozzászólás | Részletek » 

Szvoboda a Hegylakó

Szikrázó napsütésben, kellemes baráti hangulatban és példásan előkészített pályán került megrendezésre a motocross sportunk első hosszú távú versenye, magas pénzdíjakkal... a motocross.vasarhely.hu riportja
0 hozzászólás | Részletek » 

MXVB 2012 - versenynaptár

Nagyjából sejtehtő volt már a Motokrossz Világbajnokság jövő évi menetrendje, de csak napokban vált hivatalossá a versenynaptár. Egyelőre két TBA ("to be announced", azaz "később közzétesszük"), ami várhatóan a Belga és a Spanyol GP lesz, mert azok egyelőre nincsenek a naptárban.
0 hozzászólás | Részletek » 

Bejelentkezés / Regisztráció

Facebook - Like now!

Akciófigyelő

Add meg az e-mail címed, hogy mindig értesülhess a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!
E-mail cím:

Utoljára feltöltött motorok

Honda
CRF 1000 AFRICA TWIN DCT,ABS,TCS!

3 999 999 Ft

Honda
NC 750 X ABS!

2 499 999 Ft

Triumph
BONNEVILLE T100 ABS SZÉP ÁLLAPOTU!

2 999 999 Ft

A nap képei

A Motorcenter

A nap videói

Motocross

Hayabusa

Gyorsulás rendőrnek beintéssel

Friss fórum hozzászólások