Hírek

Gyári technikával a VB-n

Gyári technikával a VB-n
0 hozzászólás | Részletek » 

Narancsfacsaró - Czakó bolgja

Czakó András bloggerünk. 23 éves, a Műszaki Egyetemre jár, motokrossz, terepmotor megszállott és megosztja motorozással kapcsolatos élményeit, tapasztalatait. Tud mondani! Ez itt Czakó blogja és most a KTM SX-F 250-esről osztja meg személyes tapasztalatait.
0 hozzászólás | Részletek » 

Ettől mindenki szerelembe esik

Néhány napja még azon bosszankodtunk, hogy az MV Agusta már megint egy beetető videóval kínálgatja új csodamotorra, az F3 675-re váró közönséget. Most mindent megbocsájtunk, mivel az apró olasz motorgyár már a jövő heti milánói EICMA motorkiállítás előtt bemutatta legszebb kincsét.
0 hozzászólás | Részletek » 

Interjú: Grillmayer Gábor

Az endurocross jelenlegi koronázott királya 2006-ban vonult vissza a motokrossztól. De valahogy azóta sem nyugszik, és minden évben legalább egy krossz versenyen elindul. Ráadásul rendre odapörköl a hazai motokrossz mezőnynek! Grillmayer Gáborral beszélgettünk visszatérésről, munkáról, filmekről, Királyválasztóról és természetesen motorkrosszról.
0 hozzászólás | Részletek » 

Amerikai pénz a magyar motorhoz

Huszonnyolc millió dolláros megállapodást kötött az elektromos motorkerékpárjairól ismert oregoni Brammo, a világ egyik legnagyobb szabadidős járműveket gyártó cégével, a Polarissal. A két vállalat sajtóközleményéből kiderül, céljuk, hogy a jövőben együtt fejlesszenek hajtási megoldásokat két- és négykerekű motorokhoz, illetve motoros szánokhoz. A Brammo közlem...
0 hozzászólás | Részletek » 

Bejelentkezés / Regisztráció

Facebook - Like now!

Akciófigyelő

Add meg az e-mail címed, hogy mindig értesülhess a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!
E-mail cím:

Utoljára feltöltött motorok

Honda
XL 1000 V Varadero Injektoros Új Modell

1 199 000 Ft

Kawasaki
ER6N 25 Kw-os

999 000 Ft

Honda
XL 1000 V Varadero

899 000 Ft

A nap képei

A Motorcenter

A nap videói

Motocross

Hayabusa

Gyorsulás rendőrnek beintéssel

Friss fórum hozzászólások